Hirdetés

The Elder Scrolls Online - jön a Thieves Guild és a Dark Brotherhood

|

Jövőre rengeteg tartalomra számíthatnak a The Elder Scrolls Online rajongói. Az Imperial City mellett a Dark Brotherhood és a Thieves Guild is megjelenik majd.

Hirdetés

Elég bizonytalanul indult a The Elder Scrolls Online, de azért a konzolos megjelenés idejére már sikerült szilárdabb alapokat biztosítani. Természetesen ennyinél nem áll meg a tudomány, a Bethesda pedig be is jelentette, hogy mik a terveik a jövőben érkező tartalmakat illetően.

A játék rendezője, Matt Firor a QuakeCon 2015 egyik paneljén árulta el, hogy a Zenimax negyedévente szeretne kiegészíteni a játékhoz, melyek között az első az Imperial City DLC lesz majd, melyben az Oblivion központi városát látogathatjuk majd meg az online szerepjátékban. Ezután következik az orkok városa, Orsinium, habár erről még kevesebbet tudni.

 

2016 első két negyedévében pedig bemutatkozik a Thieves Guild és Dark Brotherood is, melyek eddig hiányoztak a játékból annak ellenére, hogy mindkettő kedvenc a rajongók körében. A két céh külön kiegészítőkben fog megérkezni a játékba, melyekről egyelőre nem sokat tudni, de Firor szerint jövőre mindenről lehull a lepel. A kiegészítők mellett persze a játékmeneten is folyamatosan javítgatnak, így olyasmi feature-ökre is számíthatunk, mint a kontrollerek támogatása, feliratok, javított GRoup Finder, illetve kevesebb sorbaállás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)