Hirdetés

The Elder Scrolls Online - holnap indul a konzolos bétateszt

|

Nyáron jelenik meg a The Elder Scrolls Online konzolos változata, viszont a fejlesztőknek most még szüksége van a játékosok segítségére.

Hirdetés

Amíg a Bethesda nagyban azon fáradozik, hogy visszacsalogassa a játékosokat Tamrielbe, addig a jelen generációs konzolok tulajdonosai továbbra is várják, hogy végre kipróbálhassák a The Elder Scrolls Online konzolos változatát. Habár a megjelenés még nem most lesz, holnaptól kezdve ők is próbát tehetnek a játékkal.

Holnap egy limitált, publikus bétateszt kezdődik meg PlayStation 4 és Xbox One platformokon, amely április 23-tól 27-ig fog tartani. A Sony már elkezdte kiküldeni a meghívókat, szóval akit érdekel a dolog, az mindenképpen figyelje a postaládáját.

 

Arra is érdemes odafigyelni, hogy ne nagyon kötődjön senki a bétás karakteréhez, mert a játék megjelenésekor törlik az egész adatbázist, kivéve akkor, ha valaki a PC-s változatból emelte át a karaktereit a játékba. Egyébként a béta alatt a teljes játék elérhető lesz majd, a Sony pedig azt sem tiltotta meg, hogy bárki streamelje a játékot, vagy képeket osszatok meg belőle. Ha van még kérdésetek, akkor a PS Blogon minden fontos tudnivaló megtalálható.

A The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited megjelenés június 9-én várható PlayStation 4 és Xbox One platformokon. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)