Hirdetés

The Evil Within - videón a játék eleje

|

Bezony ám, ismét egy "kiszivárgott" felvétel érkezett, méghozzá Shinji Mikami túlélőhorrorjából, amit Japánban csak Psychobreakként emlegetnek.

Hirdetés

Augusztus elején már sikerült túlélnünk egy The Evil Within gameplay szivárgást, most viszont az akkori mennyiségnél jóval több játékmenet érkezett a történet elejéről, éppen ezért csak óvatosan: SPOILER veszély fenyeget!

Augusztus 1-4. között került megrendezésre a QuakeCon 2013, melyen Shinji Mikami művét is bemutatták. Az alábbi felvétel ezen az eseményen született:

Mivel szeretem első kézből megtapasztalni a játékok által nyújtott élményt, ezért én ezt most kihagyom, de a hozzászólásokban jöhetnek a vélemények azoktól, akik bevállalósabbak nálam.
A The Evil Within megjelenése 2014-ben várható PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, PlayStation 4-re, valamint Xbox One-ra. Ti beszerzitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)