Hirdetés

The Elder Scrolls Online - rendeld elő, Assassin's Creedet kapsz ajándékba

|

A The Elder Scrolls Online gyűjtői változatát érdemes lesz Uplay-en keresztül rendelni, mert így egy játék áráért akár kettő is a miénk lehet, nem beszélve a számos DLC-ről.

Hirdetés

A Bethesda legújabb MMO-jának tegnap bejelentett gyűjtői változata rengeteg meglepetést tartogat a rajongók számára, de aki még többet akar és esetleg még egy, teljesen más műfajú játékot is elfogadna, hallgassa meg a kiadó ajánlatát.

A Ubisoft ma bejelentette, amennyiben a Uplay-en keresztül rendeljük elő a The Elder Scrolls Online-t, az Assassin's Creed széria egy darabjával gazdagodhatunk. A normál kiadás mellé egy Assassin's Creed 3, míg az Imperial Edition mellé egy Assassin's Creed 4: Black Flag letöltési kód jár ajándékba. A digitális Imperial Edition ára egyébként 79,99 euró lesz, szóval lehet, hogy akkor már érdemesebb a boltban vásárolni.

Mindkét változat mellé jár majd a The Explorer's Pack és az Imperial DLC csomag, illetve a korai hozzáférés. A The Elder Scrolls Online világát április 4-től kezdhetjük el felfedezni PC-n és Mac-en, később pedig PS4-en és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)