Hirdetés

Bevállalós lesz a Cyberpunk 2077 magyar fordítása

|

Friss képeken láthatjuk, milyen lesz az anyanyelvünkön pörgetni majd a CD Projekt Red játékát.

Hirdetés

A játékok túlnyomó részéhez nem készül hivatalos magyar felirat, ami egyrészt érthető is, hiszen eléggé kis piac a hazai, másrészt viszont sajnálatos, mivel sokakat valószínűleg épp ez tántorít el egy-egy remek játéktól. Szerencsére a lelkes játékosoknak hála temérdek rajongói fordítás készült már, viszont a CD Projekt Red következő nagy újdonsága esetében nem lesz szükségünk erre, mivel a lengyel stúdió bizony gondolt ránk is.

Hirdetés

Az már eddig sem volt titok, hogy magyar nyelven is játszhatjuk majd a hamarosan debütáló Cyberpunk 2077-et, ám nem olyan rég megérkeztek az első képek is, amelyek bemutatják, milyen lesz a kaland így. Az első screenshoton jól látható, hogy magyar nyelvű szöveggel is egész pofás a kezelőfelület, és a jelek szerint a káromkodások élét sem fogják tompítani.

A második képen már némileg kevesebb a szöveg, de azért erre is érdemes egy pillantást vetni.

Ti milyen szinkronnal és felirattal fogjátok tervezitek játszani a Cyberpunk 2077-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)