Hirdetés

Bevetésen az Idegen Légió

|

Egy új játék készüléséről kaptunk információkat, amiben a Francia Idegen Légió katonájaként kerülünk bevetésre.

Hirdetés

A Code of Honor: The French Foreign Legion egy akciódús FPS játék lesz, ahol a mai harctereken (legfőképp az Elefántcsont Parton), modern fegyverekkel kell érvényt szerezni az akaratunknak a Francia Idegen Légió katonájaként. A programot elsősorban a singleplayer kampányra dolgozzák ki, ami a mai, véres valóságot mutatja majd be nekünk. A felhozatalban olyan finomságok kaptak helyet, mint a FAMAS assault rifle, az FRF2 sniper rifle, a LRAC rocket launcher, a HK UPS, a Aerospatiale Puma és a Gazelle helikopterek, valamint az AMX 10RC és VAB szárazföldi járművek. A grafika is jónak igérkezik, mivel a helyszíneket műholdas képek alapján készítik, a növényzetet pedig animáltan építik be a játékba. Megjelenési dátummal még nem szolgáltak a készítők, de az már most biztos, hogy egyedi hangulattal rendelkezik majd a program.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)