Hirdetés

Beware - autós játékban még sosem rettegtünk ennyire

|

Minden sofőr rémálma, hogy felbukkan mögötte egy őrült és megpróbálja leszorítani az útról.

Hirdetés

Elég sok helyen játszódott már horror játék, voltak olyanok is, amelyekben egész kicsi helyre voltunk beszorítva, de olyan még nem igazán, ahol egy ütött-kopott verda volánja mögött kell imádkoznunk az életünkért.

Hirdetés

Márpedig a Beware pontosan erről szól. Egy nyílt világban kell teljesítenünk klönböző feladatokat és rájönni, hogy egyáltalán hogyan is kerültünk ide, a helyiek azonban nem feltétlen örülnek a látogatásunknak. Ellenfelekkel viszonylag ritkán találkozunk, de ha lehet, ez még parábbá teszi az élményt.

A játék demóját már le is tudjátok tölteni, amiben egy pálya játszható, de számoljatok vele, hogy akadhatnak bugok, és természetesen még a grafika sem végleges.

Ha kipróbáltátok, feltétlenül írjátok meg a tapasztalataitokat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)