Hirdetés

Beyoncét beperelte egy fejlesztőcég 100 millió dollárra.

|

Beyonce Knowles - nagyon jó csaj nagyon jó hanggal - és balhékkal.

Hirdetés

Persze itt most nem a stílusról van szó: énekel, amit énekel, végülis szupersztár lett belőle. Olyannyira, hogy készülni is kezdett róla egy fitnesses-zenés játékprogram.

A Gate Five lelkesen fejlesztette a Starpower: Beyonce című játékot, amikor a művésznő a fejlesztés kulcsmomentumában teljesíthetetlen követelésekkel állt elő (ezzel megszegve az eredeti szerződést - legalábbis a Gate Five szerint), amely miatt a fejlesztő nem tudta teljesíteni kötelességét és kénytelen volt  leállni a fejlesztéssel.

A Gate Five a játékba belefektetett 6,7 millió dollárt és a valószínűsített 100 millió dolláros nyereséget követeli az énekesnőn. Emellet azt is kijelentették, hogy karácsony előtt a cég 70 dolgozója vesztette el a munkáját Beyoncé előre nem sejthető húzása miatt és el szeretnék érni a bíróságon, hogy az énekesnőnek tiltsák meg, hogy más videójátékokkal hasonló kapcsolatba kerülhessen, illetve hogy felhasználhassa a Gate Fivetól szerzett bizalmas értesüléseket. 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)