Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - újabb artwork került elő

|

Kikerült egy újabb kép a játék készítőjétől, és ezúttal egy kicsit tisztábban látjuk már azt is, hogy miért érkeznek ezek a művészi kedvcsinálók.

Hirdetés

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Ubisoft aktívan dolgozik a Beyond Good & Evil 2-n. Michael Ancel a játék alkotója tegnap is posztolt egy képet róla a személyes profilján, de ma is meglepett minket valamivel.

A lenti képen egy humanoid cápa látható. Ez a faj nem egyszer bukkant fel a 2003-as első részben, így nem lennénk nagyon meglepve, ha a folytatásban kicsit megújulva térnének vissza.

Egyébként egy picit az is tisztább már, hogy Ancel miért dobálja ennyire a képeket. Ma van ugynais a napja annak a részvényes találkozónak, ami alatt eldőlhet, hogy a Vivendi megszerez-e egy újabb darabot Ubisoftból.

"Ready for the fight " independence #ubisoft day

Michel Ancel (@michelancel) által közzétett fénykép,

A Ubisoft társalapítója Yves Guillemot, elmondása szerint a cég számára katasztrófa lenne, ha a Vivendi átvenné az irányítást a kiadó felett. Izgatottan várjuk a találkozó eredményeit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)