Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - nem csak egy szabadidős projekt

|

A Beyond Good & Evil atyja, Michel Ancel elmondása szerint már nagy erőkkel dolgoznak a folytatáson, és a Ubisoft is komolyan veszi.

Hirdetés

A 2003-ban kiadott, mára az egyik legnagyobb kult-kalandjátéknak számító Beyond Good & Evil folytatását már tényleg komolyan veszik az Ubisoftnál. Az eredetileg 2008-ban bejelentett, de hivatalosan csak idén októberben elkezdett címen már nagyban dolgozik az Ubisoft Montpellier csapata.

A második rész bejelentése után 2016 szeptemberéig semmit nem lehetett hallani a játékról, aztán Michel Ancel, a Beyond Good & Evil lead designere elkezdett posztolgatni róla Instagramon. A folytatást később hivatalosan meg is erősítette az Ubisoft, de a fejlesztési folyamatról ezidáig semmit nem lehetett tudni.

Ancel viszont újra megtörte a csendet, és Kotakunak adott interjúban elmondta, hogy már a Rayman Legends befejezése után nekiálltak, de technikai nehézségek miatt nem tudtak haladni. A projekt még mindig alakulóban van, nem készek megmutatni, mert kulcsfontosságú részleteket nem tudtak fixálni. Hozzátette, hogy a játékfejlesztés már nem csak poligonokról szól, hanem MI-kről, rendszerekről, "hatalmas bolygókra lezuhanó űrhajókról", ez alapján pedig azt is gondolhatjuk, hogy a játék egy rendes, a mai elvárásoknak megfelelő AAA cím lesz. Reménykedünk ebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)