Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - kiderült, mikor játszódik, és még sok minden más

|

Az új gameplay videó mellé sok érdekes infó is érkezett az E3-on részletesen bemutatkozó játék kapcsán.

Hirdetés

Remélhetőleg senki nem felejtette el a Ubisoft tavalyi E3-as előadását, melyen bejelentettek rengeteg olyan játékot, ami idén vagy a következő évben fog megjelenni. 

Hirdetés

Nem tudjuk, melyik mikor jön, de remélhetőleg egyikre sem kell 2020-ig várnunk. Az egyik legfontosabb a Beyond Good & Evil 2, mely sok tekintetben elszakad elődjétől, de önmagában is érdekes.

A fejlesztők elárulták, hogy mi a helyzet a világban. 2040-ben feltaláltak egy az űr benépesítését lehetővé tevő eszközt, ami jól jött, mikor 2063-ban a mesterséges intelligenciák az emberiség ellen fordultak. 2086-ban megszületik az első, emberi és állati DNS-sel is rendelkező hibrid, majd 2108-ban az emberiség elhagyja a Földet, különböző expedíciók indulnak más és más irányokba. Mi a harmadik expedíció által felfedezett rendszerben fogunk játszani (de lesz kapcsolat más rendszerekkel is). 2223-ra megalapítják Ganesha Cityt.

A nép viszonylagos békében él, míg nem 2314-ben egy űrhajó legénységét kivégzik, és rejtélyes dolgok veszik kezdetüket. 2360-ra a 3-as rendszerben (System 3) előtérbe kerülnek a kalózok, és egy vad, sötét kor veszi kezdetét. Mi jóval később kapcsolódunk be az eseményekbe, viszont már Jade, az első rész főszereplőjének születése után, de az első rész kalandjai előtt. Ennek megfelelően választ kapunk néhány kérdésre.

A játékot egyedül és kooperatívan is játszhatjuk, rengeteg felfedeznivaló vár ránk. Indíthatunk emberi és hibrid karaktert, magunk mellé állíthatunk barátokat és ellenségeket, és megszabhatjuk, milyen szerepet töltsenek be legénységünkben. A harcok során szabadon mozoghatunk az űr és a városok között.

Ezt tudjuk jelenleg, további infó a júniusi E3-ra várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)