Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - mit keres benne A Karib-tenger kalózai egy karaktere?

|

Érdekes egyezésre bukkant az internet népe a Beyond Good & Evil 2 legutóbbi videójában, ugyanis a Ubisoft egyik karaktere kísértetiesen hasonlít A Karib-tenger kalózai egyik szereplőjére. Valaki nagy rajongója lehet a sorozatnak.

Hirdetés

Pár napja végre belenézhettünk a Beyond Good & Evil 2-be Michel Ancel közreműködésével. A Ubisoft még mindig nagyon titokzatos a játékkal kapcsolatban, és épp hogy csak megmutattak valamit. Az igazán nagy meglepetés a legújabb videóban ért minket. 

Hirdetés

A kiadó nemrég feltöltött egy új videót, amely a csapat fontosságára hívja fel a figyelmet. Ebben számos más figura mellett látható volt egy olyan karakter is, akit A Karib-tenger kalózai: A világ végén nézői felismerhettek, ugyanis lebegő székét leszámítva megszólalásig hasonlít a filmben lévő kalózra, Ching asszonyra. Íme: 

Azóta elhomályosították az érintett részt (0:22-nél láthatjátok), ami felér egy beismeréssel. 

A Ubisoft "kölcsönzése" már csak azért is érthetetlen, mert tavaly pont velük játszott el hasonlót a Naughty Dog, noha az Assassin's Creed IV: Black Flag koncepciórajza az Uncharted 4: A Thief's End előzetesében közel sem volt annyira kirívó, mint a mostani karibos nyúlás. A Disney egyelőre nem reagált az esetre. Ha bármi kiderül, frissítjük a hírt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)