Hirdetés

Beyond Good and Evil 2 készül?

|

Ismét fókuszba került, a mostanában egyre aktívabb Surfer Girl blogja, s persze ismét egy ubisoftos hír kapcsán.

Hirdetés

A feltörekvő Surfer Girl számolt be néhány héttel ezelőtt egy új Prince of Persia trilógia készültéről, melyet egyre több portál kezel készpénzként, ám hivatalos megerősítés máig nem érkezett.
Javaslom, ahogy az előző, úgy a mostani hírt is kezeljük némi fenntartással.
Arról szól a kisharang, hogy Michel Ancel (Rayman kiötlője) nem vette túl jó néven, hogy az Ubisoft egyszerű partijátékká degradálta a Rayman Raving Rabbids című alkotást. (Igaz, a promóciós filmeken elég lelkesen pózolt a mókás nyuszikkal.)
A kiadó pedig afelett érzett aggodalmában, hogy a kreatív úriember esetleg elhagyná a fedélzetet, úgy döntött, hogy eleget tesz kérésének, s folytatást készíthet a kritikusok szemében nagyra nőtt, ám a kasszáknál csúfosan elhasaló Beyond Good and Evilhez.
Szó, ami szó, korábbi teljes játékunk igazán megérdemelne egy folytatást.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)