Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - várnunk kell rá még pár évet

|

Michel Ancel, a franchise atyja újra posztolt, de ez egyszerre jelent jót és nem olyan jót.

Hirdetés

A napokban két kép (egy, kettő) is felkerült Michel Ancel Instagram csatornájára, és mindkettő olyan, mintha a Beyond Good & Evil 2-ből származna. Megérkezett a harmadik, és azt ugyan még mindig nem erősítette meg, hogy valóban a régóta várt játékról van szó, de elég erősen utalt rá.

Az alábbi kép alatti szöveg így szól: "Veszélyeztetett fajok - már megmentve - a játék preprodukciós státuszban van - figyeljetek".

Endangered species - now saved - Game in pre-production - Stay tuned !

A photo posted by Michel Ancel (@michelancel) on

Ezzel nem jelentette ki, hogy tényleg a Beyond Good & Evil 2 készül, csak azt, hogy valami, amiben a franchise-ba illő karakterek szerepelnek, a tervezőasztalra került. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztés ugyan elkezdődött, de a megjelenés még messze van, és ha valaha korábban létezett is a projekt - mint azt a Ubisoft különböző illetékesei többször megerősítették a múltban -, mostanra teljesen vagy részben újrakezdték. Figyeljük továbbra is a mestert, reméljük, kihúzhatjuk a Half-Life 3 mellől a soha meg nem jelenő játékok listájáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)