Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - a készítő közzétett egy képet, és mindenki lázba jött

|

Michel Ancel egy érdekes képpel köszönhet meg a Ubisoftnak, hogy valami valóra válhatott. Lehet, hogy most már tényleg jön a Beyond Good and Evil 2?

Hirdetés

Pár éve még jobban felkaphattuk a fejünket egy ilyen hírre, most azonban sok sok téves riasztás és félhivatalos hírek után kissé óvatosabban kell kezelnünk a Beyond Good & Evil 2 érkezésével kapcsolatos híreket. Akik még tudják tartani a lépést a lassan pergő eseményekkel azok tudhatják, hogy a Ubisoft már többször is megerősítette, dolgoznak a játékon, de hogy mégis mit várhatunk tőle vagy hogy mikor, azt még sejteni sem lehet.

Ami esetleg ismét pezsgést indíthat el a témában, az az első rész alkotója, Michel Ancel instagramján megjelent kép lehet, amelyen egy kismalacot is láthatunk, aki akár az első játékból ismert Pey'j is lehet. A kép aláírásban pedig köszönetet mond az Ubisoftnak ami szintén arra enged következtetni, hogy a poszt egy koncepciórajz lehet a folytatáshoz.

Somewhere in system 4 ... - Thanks #ubisoft for making this possible !

Michel Ancel (@michelancel) által közzétett fénykép,

Habár jelenleg Ancel egy saját indie projekten, a Wildon dolgozik, a Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot korábbi megjegyzéseiből arra következtethetünk, hogy nem hagyta el a kiadót. Guillemot egy nemrég tartott ubisoftos rendezvényen magasztalta Ancel képességeit és hozzátette azt is, Ancel mellékprojektje alapján szerzett tapasztalataiból a jövőben Ubisoftnak készített játékai és a játékos társadalom is profitál majd.

"Michel egy zseni, szóval biztosak akarunk lenni benne, hogy boldog abban, amit csinál. Ki akart próbálni valami kisebbet, valamit az Ubisofton kívül. Michel ráadásul rengeteget tanul, amikor ilyesfajta dolgokat alkot, szóval amikor legközelebb zbisoftos játékon dolgozik azzal mindenki jól jár majd."

Úgy tűnik tehát, hogy a háttérben történik valami, és talán a közeljövőben több információ is szivárog majd a Beyond Good & Evil folytatásával kapcsolatban. Addig is be kell érnünk annyival, hogy lesz folytatás, akkor is, ha esetleg majd csak az unokáink játszhatnak vele.

Ti még kitartóan várjátok a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)