Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - űrkalózként saját hajónk és legénységünk is lesz

|

A Ubisoft kiadott egy videót, amiben a fejlesztők mesélnek egy kicsit a várva-várt játék részleteiről.

Hirdetés

Kétség kívül a Beyond Good & Evil 2 bejelentése volt az idei E3 egyik legnagyobb durranása, és a rajongók valószínűleg azóta is tűkön ülve várják a játékkal kapcsolatos információkat. Nemrég a Ubisoft tartott is ezzel kapcsolatban egy livestreamet, most pedig szintén ezt a témát boncolgatják egy fejlesztői naplóban.

Hirdetés

A nagyjából 5 perces videóban a stúdió fejlesztői mesélnek a Beyond Good & Evil 2-ről. A játék producere, Guillaume Brunier nagyon egyszerűen vázolta fel a koncepciót: egy űrkalózos játékot akartak csinálni, így fogták a klasszikus kalózokat, majd keresztezték őket az űrrel. A tervek szerint saját hajónkkal szelhetjük majd át a világűrt, és természetesen legénységünk is lesz, hogy ne legyen olyan unalmas a kalandozás.

A Ubisoft a rajongókat is szeretné bevonni a fejlesztésbe, ezért jött létre már a bejelentéskor a Space Monkey Program, amire bárki regisztrálhat. A fejlesztés előrehaladtával pedig valószínűleg számíthatunk még a lentihez hasonló videókra.

Nektek hogy tetszik eddig a Beyond Good & Evil 2 koncepciója?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)