Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - jövőre várhatjuk?

|

Új pletykák keringenek a régóta várt folytatás körül. Ezúttal egy online üzlet tett ki egy érdekes közleményt.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a Beyond Good & Evil 2 fejlesztése folyamatban van, de újra és újra csúsztatják, legutóbb épp a Rayman fejlesztése miatt tolódott a projekt. A most leírtakat se vegyétek készpénznek, mivel azok mindenféle hivatalos forrás megjelölése nélkül kerültek fel az internetre.

A zavvi.com értesülései szerint a játék pontos megjelenési dátuma 2014. március 22., amit semmi nem támaszt alá, ezért inkább vegyük sorra, hogy a megjelenési dátum alatt mit is olvashattok. A szinapszis szerint a játékért Michel Ancel felel (Rayman sorozat), az pedig egyáltalán nem biztos, hogy a felügyelete alatt készülő alkotás címe Beyond Good & Evil 2 lesz. Lehetséges, hogy reboot készül, de erről még a látszólag nagyon jól informált üzlet sem tud biztosat mondani.

A 2014-es dátum arra enged következtetni, hogy a játék next-gen konzolokra készül. Ez nem lenne meglepő, lévén sok csapat készül már a generációváltásra. Annyi biztos, hogyha egy teljesen új irányt vesz a folytatás, az sok rajongót szíven üt majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)