Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - A fejlesztés folyik

|

A kedden szárnyra kapott pletykát, miszerint a Beyond Good & Evil fejlesztését leállították, szerencsére cáfolta a Ubisoft.

Hirdetés

A tavalyi UbiDays óta semmit nem hallhattunk Michel Ancel legjobb játékának folytatásáról. Akkor még úgy volt, hogy a Beyond Good & Evil 2 nemsokára megjelenhet, és az egy szem trailer alapján nagyon várós volt.

Azután egészen keddig, semmi hír, akkor pedig egy igen rossz. A fejlesztést leállítják, blablabla. Szerencsére nem ez a helyzet, a fejlesztés gőzerővel folyik, nyilatkozta Laurent Detoc a Ubisoft amerikai részlegének elnöke. Az egyetlen probléma, hogy a Ubisoft még nem döntötte el, vajon ki akarja-e adni. Bízzunk benne, hogy Michael Ancel és csapata kellő megyőző erővel rendelkezik, és a Beyond Good & Evil 2 hamarosan zöld utat kap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)