Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - mit hozzon a folytatás?

|

Michel Ancel, a Beyond Good & Evil alkotója egy interjúban mesélt terveiről a folytatást illetően.

Hirdetés

A Beyond Good & Evil volt a generációjának legszeretettebb akció-kaland játéka, és azóta eltelt időben is sűrűn emlegettük. Mióta minden játékos eljutott a meglepő végkifejletig, már az egész internet a folytatásért kampányolt.

Most állt elő az a helyzet, hogy a játék alkotója, Michel Ancel szabad. A Rayman Legends és az Origins is a polcokon csücsül, lehet reménykedni, hogy a zseni épp Jade sztoriját kalapálja. A feltételezés nem alaptalan, Ancel például az Edge magazinnak is mesélt terveiről. Elmondása szerint azt szeretné, ha a Beyond Good & Evil 2 mindenkiben mély nyomot hagyna.

„A játékokban van néhány nagyon emlékezetes pillanat, és a abban, amin éppen dolgozom, megpróbáljuk az összeset ilyenné tenni; emlékezetessé, komoly következményekkel. Nem egy pillanatról fog szólni, hanem arról az utazásról, melyet a játékos élhet át ebben a világban. A Beyond Good & Evil-ben szerettük volna, ha a játékosok utaznak, felfedeznek különböző dolgokat, mert szerintem erre van szükségük. Ez olyan, mint egy jó történet, vagy egy jó könyv, vagy egy jó film. A könyvnek hoznia kellene egy ilyen különleges pillanatot. Valamilyen erős érzelmet kell előhoznia belőled, még ha csak rövid időre is. Ez valami olyan, amit még nem sikerült elérnünk. Ötleteim vannak, de sokat kell dolgoznunk a megvalósításon.”

Bennünk már az is mély nyomot hagyna, ha mondjuk az E3-on bemutatnák a játékot. Ti egyetértetek az elmondottakkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)