Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 gameplay - végre magát a játékot is láthatjuk

|

Az E3-on még csak a sajtónak mutatták meg a Beyond Good & Evil 2-t, most viszont bárki megnézheti, hogyan néz ki a játék.

Hirdetés

Tökéletes zárása volt a Ubisoft konferenciájának a Beyond Good & Evil 2 bejelentése, önmagában annak is örültünk, hogy végre sínen van a játék. A gameplay után viszont még jobban várjuk.

Hirdetés

Az alábbi videóban Michel Ancel magyarázza el, mi hogyan működik. Megismerhetjük az anyahajót, amiből kirepülhetünk vadászgépünkkel, és azt is elhagyhatjuk, hogy jetpackkel repkedhessünk. Ahhoz, hogy pénzt szerezzünk, pizzát is szállíthatunk például. A megjelenésig még bármi változhat, de ez már most jól néz ki. Megnézhetjük azt is, mekkora lesz az univerzum, ahhoz képest egy kontinens, egy város, egy szobor. Elképesztő.

Ti örültök a műfajváltásnak, vagy inkább egy kalandjátékot látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)