Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - Magával ragadó élményt kínál

|

A tavaly májusi bejelentés óta nem sokat hallottunk a Beyond Good & Evil 2-ről.

Hirdetés

Csak most látta elérkezettnek az időt egy kis reklámozásra a vezető fejlesztő, és ötletgazda, Michel Ancel. Egy a minap adott interjúban elárult néhány érdekes részletet a Beyond Good & Evil 2-ről.

" A Beyond Good & Evil egy olyan játéknak készült anno, amely filmszerű élményt adott volna a játékosoknak. Akkoriban azonban egyszerűen nem állt rendelkezésre, a megfelelő technika. Hála a next-gen konzoloknak, most ilyen gondunk nincs. A Beyond Good & Evil 2, sokkal magával ragadóbb, filmszerűbb lesz, mint elődje." - nyilatkozta Ancel. A rajongókat is megnyugtatta. Az első hírekkel ellentétben, nem a casual réteget célozzák meg elsősorban. A Beyond Good & Evil 2 nem csak szebb, de komplexebb is lesz, mint az első rész volt. Michel Ancel, a megjenéssel kapcsolatos kérdésekre nem nagyon akat konkrét válaszokat adni, így semmi biztosat nem tudunk. Az biztos, hogy az elsődleges platform az egyik next-gen konzol, de nincs kizárva a Wii verzió sem. Azt pedig, hogy mikorra várhatjuk a játékot, még ő sem tudja, mert folyamatosan újabb, és újabb ötletekkel állnak elő a fejlesztők, és feltett szándékuk, mindet bele is pakolni a programba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)