Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - újabb ígéretek

|

Bármiféle konkrétumok nélkül további ígéreteket kapunk a Beyond Good & Evil 2 megjelenésére.

Hirdetés

A Beyond Good & Evil 2 bejelentése csak nem akar megvalósulni. Lehetséges, hogy egy újabb Duke Nukem Forever van születőben, hiszen a Ubisoft európai fejese, Alain Corre legutóbb is csak annyit nyilatkozott a játékról, hogy akkor lesz kész, ha tökéletes lesz, most pedig Michael Ancel, a Beyond Good & Evil megálmodója beszélt a folytatásról.

Az Eurogamer munkatársának intézve a szavakat Ancel elárulta, hogy továbbra sem szolgálhatnak semmi konkrétummal, de annyit elárult, hogy már rengeteg részlet összeállt és elkészült a Beyond Good & Evil 2-vel kapcsolatban, de legkorábban 2014-ben tudnak érdemben beszélni a projektről, előbb aligha.

A széria atyja igyekezett minket arról is meggyőzni, hogy a Ubisoft nagyon szeretné mielőbb bejelenteni a Beyond Good & Evil 2 megjelenését, de ahhoz, hogy minőségi címet készítsenek, ki kellett várniuk, most viszont rendelkezésükre áll a megfelelő csapat és a megfelelő eszközök is a megvalósításhoz. A folytatás jövője tehát továbbra is bizonytalan, de az már biztosra vehető, hogy a Beyond Good & Evil 2 a jelenlegi generációs konzolokat elkerüli.

Ti is nagyon szeretnétek már játszani vele, ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)