Hirdetés

Beyond Good & Evil 2: next-gen konzolokra fog érkezni

|

Michael Ancel, a Rayman készítője a Toulouse Game Show-n megerősítette, hogy folyamatban van a játék fejlesztése, de nem a jelenlegi hardverekre.

Hirdetés

A Beyond Good & Evil 2-ről nem sok pletyka kering, sokkal inkább találgatásokról van szó, de végre itt van valami konkrétabb dolog. "Jelenleg a fejlesztés aktív szakaszában vagyunk, és arra összpontosítunk, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból. Csak azt mondhatom, hogy egy minden szempontból lenyűgöző játékot kívánunk elkészíteni, és ehhez komolyabb technika kell. Nem mondjuk, hogy 2013-ban fog megjelenni, mert nem szeretnénk olyan ígéreteket tenni, amit nem tudunk betartani. Egy nagyszerű játékot kívánunk piacra dobni, de ehhez erősebb hardverekre van szükségünk." Mindez arra enged következtetni, amire Ancel már korábban is célozgatott, hogy a Beyond Good & Evil 2 nem a mostani konzolokra fog megjelenni.

A játékról azonban nem volt hajlandó elárulni semmit, csupán az irányítással kapcsolatban mondott annyit, hogy "Leginkább a Prince of Persia és az Assassin's Creed nézete és irányítása az, ami a legközelebb áll ahhoz, amit kigondoltunk. Dinamikus kamerát fogunk használni, hogy a játékos úgy érezze, valóban ott van az akcióban. Ez hasonlíthat a Mirror's Edge-hez, de a játék maga nagyon különböző lesz." Az Ubisoft hivatalosan soha nem jelentette be, hogy a Beyond Good & Evil 2 fejlesztését leállította volna, de a 2008-ban történt bejelentést követően hamar elültek a dolgok a játék körül. De úgy tűnik, mégiscsak van élet a halál után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)