Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - Nincs vele semmi gáz

|

A minap szárnyra kelt pletykákat végre hivatalosan is megcáfolta a Ubisoft.

Hirdetés

Egy pillanatra megállt bennem az ütő, amikor a pletykát olvastam miszerint Michel Ancel elhagyta a Ubisoftot, és a Beyond Good & Evil 2 munkálatai leálltak. Tény, hogy a játékról évek óta szinte semmit nem tudni, de ugye a remény hal meg utoljára.

A pletykát már másnap cáfolták, rosszindulatú pimaszságnak nevezve a cirkuszt, de csak amolyan másodkézből származó infók alapján. Nos örömhír, hogy a Ubisoft ma egy szűkszavú bejelentéssel, amit a Eurogamernek küldött,  megnyugtatott mindenkit: Ancel köszöni jól van, és a Beyond Good & Evil 2 is. Ennél többet egy szót sem szóltak, azaz még mindig semmi konkrétum az évek óta készülgető folytatásról. Elég szomorú, de azért még minidg jobb, mintha kukázták volna az egész projektet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)