Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - Nintendo NX-re érkezik a folytatás?

|

Ismét felröppent egy hír a hányattatott sorsú Beyond Good & Evil 2-ről. A legfrissebb pletykák alapján a régóta vegetáló projektbe a Nintendo szeretne életet lehelni.

Hirdetés

Még tavaly esett szó róla, hogy lehet végleg el kell felejtenünk a Beyond Good & Evil 2-t. Azóta a Ubisoft már jelezte, koránt sem került kukázásra a folytatás. Legutóbb idén januárban merült fel újra a második rész kérdése, most viszont egy minden eddiginél érdekesebb pletyka indult el.

Amennyiben valósnak bizonyulnak a friss hírek, akkor a Nintendo minden követ megmozgat azért, hogy a jelenleg is készülő NX konzol egyik húzócíme lehessen a Beyond Good & Evil 2, vagyis exkluzív megjelenést szeretnének. Az információk Alexander Maiertől származnak, neki köszönhetjük a múltheti, Geno-féle Nintendo NX részletek publikálását is. Elméletileg már az új játék címe is megvan, ami a Beyond Good and Evil: The Prejudices of Philosophers lesz. A második epizód valamikor 2017-ben jelenhet meg. Kíváncsian várjuk, mi bizonyul majd igaznak mindebből.

A Nintendo egyébként már lépett egy hasonlót a kizárólag Wii U-ra megjelent Bayonetta 2 esetében. Akkor nagyon bejött nekik ez a húzás és több mint valószínű, hogy a Beyond Good & Evil 2-vel is rengeteg potenciális vásárlót szerezhetnének az NX konzol számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)