Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - a Ubisoft főnöke mesélt a projekt állapotáról

|

Még az is lehet, hogy útirányt vált az egész fejlesztés.

Hirdetés

Régen láttunk/hallottunk bármit a Beyond Good & Evil 2-ről, és bár az első infók ígéretesek voltak, azóta úgy tűnik, hogy egy helyben totyorog a fejlesztés. A Ubisoft elnöke, Yves Guillemot az IGN.com-nak egy rövid interjúban mesélt a helyzetről.

Hirdetés

Guillemot elárulta, hogy éppen mostanában tárgyalt Michel Ancellel, a játék rendezőjével, és szóba került, hogy egy új irányba vihetik az egészet.

"Múlt héten beszéltünk, hogy átfussunk a fejlesztés állapotán, és szóba került, hogy hogyan kellene új irányba vinnünk a dolgot. Látjuk azt, hogy fantasztikus lehetőségek vannak az univerzumban, és azt is, hogy Michel mennyire odavan a projektért. Szerintem elképesztő lesz a végeredmény."

Legutoljára a tavalyi E3-on láthattuk a játékot, és a Ubisoft ígérete szerint idén is mesélnek majd a projektről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)