Hirdetés

Beyond Good & Evil HD érkezik jövőre

|

Ez az a játék, amelyet minden nagyszerűsége ellenére sem ismernek túl sokan - sosem értettem miért van ez így.

Hirdetés

Pedig a Beyond Good & Evil igazi sztárstátuszt is megérdemelt volna 2003-ban, amikor megjelent - talán most majd igazságot szolgáltat neki a világ.

2011-ben ugyanis a Ubisoft ki fogja adni a Beyond Good & Evil HD változatát PS3-ra és Xbox 360-ra. A textúrákat újra rajzolják, a szereplőket áttervezik, hogy megfeleljenek a 1080p követelményeinek - emellett a játék zenéjét is újra felveszik illetve újra keverik. Emellett öcsik, trófeák és ranglisták is bekerülnek a játékba, amely - az IGN munkatársai szerint - egyébként pont ugyanolyan lesz, mint régebben volt, csak sokkal szebb. A játék 2011-ben jelenik majd meg Xbox Live Arcade és PlayStation Network alá - PC-s változatról nem szólt a bejelentés.

A galéria képei NEM a HD változatból valók...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)