Hirdetés

Beyond Skyrim - hamarosan visszatérhetünk Cyrodiilba, ami jobban néz ki, mint valaha

|

Már nem kell sokat várnunk a nagyszabású Skyrim mod megjelenésére, ami egy új motorral megalkotott Brumába kalauzol el minket.

Hirdetés

Ha játszottatok a The Elder Scrolls IV: Oblivionnal, akkor biztosan ismerős lehet a Bruma név, a játék egyik városa volt, ami a fagyos északon, egészen közel Skyrimhez helyezkedett el. Most megszépült, és nemsokára megnyitja kapuit mindenki számára.

A Beyond Skyrimen dolgozó csapat óriási fába vágta a fejszéjét, amikor úgy döntöttek, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrim motorjának segítségével újraalkotják a korábbi részekben látott területeket. A brigád számos projektet tervez megvalósítani, így többek között Morrowindet és Elsweyrt is el akarják készíteni.

Viszont a Cyrodiilban található Bruma és környéke már elkészült, és így július 1-től kezdve bárki szabadon letöltheti a modot, aminek a futtatásához a Skyrim vagy a Skyrim Special Edition szükséges. Egyelőre csak PC-re jelenik meg, de a fejlesztők ígérete szerint később Xbox One-ra is kiadják. Kaptunk egy trailert is, ami alapján úgy tűnik, nagyon szép munkát végeztek a srácok.

Kíváncsian várjuk a projekt többi részét, mert tényleg hatalmas dologra vállalkoztak, és a hivatalos weboldaluk alapján ez még csak a jéghegy csúcsa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)