Hirdetés

Beyond: Two Souls - a kulisszák mögött

|

Hogy miről is szól majd a Beyond: Two Souls? Hogy éreznek a szereplők és a színészek? Mekkora is valójában a projekt? Válaszok a videóban.

Hirdetés

David Cage mindig egy is kicsit máshogy állt hozzá a projektjeihez, mint a többi fejlesztő és ő az egyik fő oka annak, hogy a világ kezd művészi alkotásokként tekinteni a videojátékokra.

David Cage a Heavy Rain című zseniális játéka óta nem csak a Sony, hanem a mi töretlen bizalmunkat is élvezi. Nem csoda, hogy a GameStar szerkesztősége remegő térdekkel várja az új projektet is, a Beyond: Two Souls-t, amihez a játékvilág vitathatatlan géniusza olyan színészeket gyűjtött maga köré, mint Ellen Page, vagy Willem Dafoe.

Az E3 2013-on a GameStar egy exkluzív interjút is készített Cage-dzsel, de a most kiadott videóban nem csak ő, hanem a fejlesztésben résztvevő írók és színészek is beszélnek arról, hogy milyen is valójában dolgozni a Beyond: Two Souls-on és további izgalmas részleteket is megosztanak velünk a készülő játékról. 

A Beyond: Two Souls PC megjelenésére sajnos szinte semmi esélyt nem látunk, viszont PlayStation 3-ra október 8-án érkezik. A The Last of Us mellett ez a másik nagyon erős érv a Sony konzoljának megvásárlása mellett. Mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)