Hirdetés

Quantic Dream Collection megjelenés - kiszivárgott a dátum

|

Az Amazon előszeretettel lő le idő előtt meglepetéseket és általában nem is szoktak tévedni, így jó okunk van azt hinni, hogy hamarosan játszhatunk PS4-en is a Heavy Rain és Beyond: Two Souls játékokkal.

Hirdetés

Nyilván most a Paris Games Week alatt bejelentett Detroit: Become Human miatt tartjuk fél szemünket a Quantic Dreamen, viszont a csapat még lóg nekünk egy párszor már megszellőztetett ígérettel, miszerint PlayStation 4-re is kiadja két utóbbi játékát, a Heavy Raint és a Beyond: Two Soulst. Úgy tűnik, hogy most közelebb kerültünk a megoldáshoz, mint eddig valaha.

A Quantic Dream az E3 során jelentette be a portokat, viszont konkrétumokat akkor nem kaptunk róla. Most a német Amazon volt az, aki megtörte a csendet és fellőtt egy adatlapot "Quantic Dream Collection" néven, amely a PS4-es Heavy Rain és Beyond: Two Souls játékok dobozos, gyűjteményes kiadásának tűnik. A kollekció legérdekesebb részlete azonban a megjelenési dátum, amely az Amazon szerint 2016. február 17., elvileg ekkortól vásárolhatjuk majd meg a Quantic Dream Collectiont várhatóan 70 euró (körülbelül 22000 forint) körüli árcédulával. 

Egyelőre fogalmunk sincs, hogy milyen szintű felújításról beszélhetünk, de tekintve, hogy már jó ideje készülnek a PlayStation 4-es verziók, valószínűnek tartjuk, hogy komolyabb ráncfelvarrást és esetleg extra tartalmakat vagy funkciókat is kaphatunk. Várjuk a hivatalos közleményt, amire a decemberi PlayStation Experience lehet a legalkalmasabb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)