Hirdetés

Beyond: Two Souls - megjöttek a trófeák

|

Megjelentek a neten az első Beyond: Two Souls trófeák, holnap amerikai megjelenés és vele együtt érkezik a tesztünk is.

Hirdetés

A Beyond: Two Souls az a játék, ami a The Last of Us óta lekötötte a PlayStation 3 tulajdonosok figyelmét. Közeledik a megjelenés és mi alig várjuk, hogy megoszthassuk veletek az élményeinket.

A játékról egyelőre nem mondhatunk semmit, de annyit azért csak elárulhatunk, hogy érdemes lesz holnap elolvasni a Beyond: Two Souls tesztünket, mert David Cage megint... mindegy, majd holnap. Addig is viszont megkaptunk a Beyond Playstation 3-as trófeáit - legalábbis hármat.

BEYOND: TWO SOULS MASTER - Platinum
Összegyűjtötted az összes trófeát!

Two Souls – Bronze
Elindítottál egy küldetést DUO módban.

All Endings… – Gold
Megnézted az összes befejezést.

A Beyondban további 43 titkos trófea is helyet kapott, de ezek majd csak a játék megjelenése után vállnak publikussá, de mi akkor sem közöljük majd le, mert egyetlen jelenetet sem szeretnénk lelőni a játékból.

A Beyond: Two Souls megjelenése október 11-én várható Európában, de a tesztünkre és a hozzá készült GameStartra már nem kell annyit várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)