Hirdetés

Beyond: Two Souls - újabb szivárgás a PS4-es verzió kapcsán

|

Kikerült a netre a Beyond: Two Souls jelenlegi generációs változatának trófeáinak listája. Egyre biztosabb ez a PlayStation 4-es megjelenés.

Hirdetés

Miután néhány programozó, és két német viszonteladó is elkottyantotta, hogy bizony érkezik PlayStation 4-re a Beyond: Two Souls, a harmadik szivárgásnál már csupán annyit kérdezünk: mikor jön?

Ezúttal az Exophase nevű oldalon ütötte fel a fejét a játék PS4-es trófealistája (így hívják az achievementeket a PlayStation Networkön). Nagy meglepetésre senki se számítson, a lista tartalma megegyezik a PlayStation 3-as verzióhoz tartozó trophykkal.

A Sony bedobott néhány PlayStation 3-as klasszikust, hogy az embereket átcsábítsák a PS4-re. Ám a Thatgamecompany kiváló játékai után a The Last of Us Remastered volt az első, ami ténylegesen nagy előrelépést hozott az előző konzolhoz képest, de biztos vagyok benne, hogy a Beyond: Two Souls esetében is hasonló lesz a helyzet. A Sony és a Quantic Dream persze nem szólalt meg az ügyben, de ha már az első két szivárgásnál nem tették, most már nincs is sok értelme.

Mit gondoltok, a PS4-es Beyond után mivel rukkol elő David Cage csapata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)