Hirdetés

Beyond: Two Souls - megvan, mikortól játszhatjuk PS4-en

|

A Heavy Rainre egy kicsit többet kell várni, de a Beyond: Two Souls PS4-es megjelenésétől csak hetek választanak el minket.

Hirdetés

A Quantic Dream két korábbi játéka, a nagy sikerű Heavy Rain és a kicsit kevésbé sikeres Beyond: Two Souls a PS3 legemlékezetesebbjei között szerepelnek, és hamarosan azok is játszhatnak vele, akik kihagyták azt a generációt.

A Beyondra kerek egy hetet kell várni, ugyanis digitálisan november 26-ától érhetjük el a PlayStation Store-ból. Az új változat 1080p-ben fut, javítottak a fényeken és az árnyékokon, illetve bekerültek az elmosódás és a mélységélesség effektjei. Emellett minden jelenet végén láthatjuk, döntéseink a játékosok hány százalékának választásaival egyeznek meg, újrajátszhatjuk a játékot kronológiai sorrenben, nehezítettek a harcjeleneteken, javították az irányítást, illetve igyekeztek kihasználni a DualShock 4 lehetőségeit. 

Aki úgy érzi, számára nem sürgős a dolog, annak érdemes lehet megvárnia a március 2-át, ekkor kerül ugyanis forgalomba a dobozos The Heavy Rain and Beyond: Two Souls Collection, mely értelemszerűen mindkét játékot tartalmazza. A döntést rátok bízzuk, egyikkel sem lőhettek nagyon mellé, de azt sem ígérjük, hogy mindkettő mindenkinek tetszeni fog. Aki játszott velük, segítse a többieket a véleményével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)