Hirdetés

Még több Zynga játék zár be a közeljövőben

|

Sötét felhők gyülekeznek a Zynga irodája fölött. A nemrég még sikeres, közösségi játékokat fejlesztő cég most megszorításokra kényszerül!

Hirdetés

Bajban a Zynga. Sokan kívánták már a Facebook játékok halálát, és az első cég, aki komoly sikereket ért el ezen a piacon, már a betegségek jeleit mutatja. Azok után, hogy elküldtek 100 alkalmazottat és októberben bezárták a bostoni irodájukat, most leállítani kényszerülnek néhány, mai napig népszerű játékukat.

A megszorítások első áldozata a PetVille volt, amit pár nappal ezelőtt lőtt le a cég, egy rövid levél kíséretében, amiben túl sokat nem írtak a helyzet okairól, de biztosították az egykori játékosokat, hogy egy másik alkalmazásban majd kompenzálják a kitartó rajongókat. Ettől eltekintve meglepő lépés volt, mivel a PetVille oldala 7,5 millió like-ot kapott, és napi 60,000 aktív játékosa volt. Bár ezek nagy számoknak tűnnek, ezek szerint ennyi nem volt elég ahhoz, hogy a fenntartása kifizetődő legyen.

Nem csak az állatkák jártak rosszul: röviddel a PetVille bezárása után a Mafia Wars 2 is kés alá került, mellette pedig még sok másik címet is elkaszál a Zynga, olyanokat, mint a FishVille, Vampire Wars, Treasure Isle, Mafia Wars Shakedown, Forestville, Montopia, Mojitomo és a World Scramble Challenge. A közösségi játékok feláldozásán túl, a még fejlesztés alatt álló projektek kasszájából is lecsíp a főnökség, mondván, hogy a jövőben inkább a már befutott,és sikeres játékaik menedzselésével fognak foglalkozni, és kevesebb új játékkal állnak elő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)