Hirdetés

Bezár az Iron Man játékok fejlesztője

|

Szélnek eresztette a Sega a San Francisco-i stúdió munkatársait.

Hirdetés

Az Iron Man mozifilm játékos adaptációjáért, valamint a kultikus Golden Axe konzolra álmodásáért (Golden Axe: Beast Rider) nem kevés anyázást kivívó egykori Secret Level, ma Sega Studios San Francisco alkalmazottai nézhetnek új állás után, miután anyavállalatuk a stúdió bezárása mellett döntött.



Már a hét elején arról csipogtak magukat jól értesültnek valló mókusok, hogy a nem túl acélos eredménnyel büszkélkedő csapatnak lőttek.
 A Sega vezetése közleményében rendkívül tehetségesnek nevezte az ott dolgozó embereket (Akkor vajon miért kell mégis menniük?), s a legjobbakat kívánja számukra a jövőben. A lépés egybevág a kiadó azon terveivel, miszerint az elkövetkező években egyre inkább külsős csapatokkal működne együtt (ilyen pl. az Obsidian, a Gearbox és a Rebellion).



Ha minden igaz, a bezárás nem fenyegeti a gyakorlatilag révbe ért Iron Man 2 adaptációt, amivel kapcsolatban már most elkezdhetünk imádkozni, hogy ne legyen olyan botrányosan gyenge, mint az első rész.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)