Hirdetés

Bezár az Origin?

|

Felreppent a hír, miszerint az Electronic Arts bezárja az Origin-t és az ott dolgozókat beolvasztja a kaliforniai stúdiójukba. Az fejlesztőcsapatot még 1990-ben adta el Richard Garriott az EA-nek. Azóta is sikerrel vitték tovább a méltán híres Ultima és a Wing Commander sorozatokat. A mostani projektjeiket (Ultima Online és Ultima X) továbbra is ugyanúgy fejlesztik, mint eddig, csak nem az eddig megszokott embléma alatt. Az EA még nem nyilatkozott arról, hogy mennyre valóságos a hír. UPDATE: Az EA végre reagált az eseményre, és kijelentette: "Semmiféle változást nem fog bejelenteni, az Origin marad ott és úgy ahogy van."

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)