Hirdetés

Bezárt a Firefly és a Buffy MMO fejlesztője

|

Újabb igéretes projektnek kell búcsút mondanunk a Multiverse stúdió bezárásával.

Hirdetés

A 2004 júliusában alakult stúdió fejlesztette ki a Multiverse Platform névre keresztelt platformot, melynek köszönhetően a fejlesztők gyorsabban és kevesebb pénzből készíthetik el projektjeiket.

Bár ez sokakat érdekelt, és számos Facebookos játék is elkészült, a Multiverse mégsem volt képes jövedelmező üzleti modellt elsajátítani, így bejelentették, hogy idén már nem folytatják tevékenységüket. Ennek hatására a négy éve bejelentett Buffy MMO, illetve a Firefly MMO, amiből 6 év alatt semmit nem kaptunk végleg a feledés homályába vész. Mindkettőt el tudtuk volna viselni, reméljük a fejlesztők ezután jó helyre kerülnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)