Hirdetés

Bezárta kapuit az Iron Lore

|

A Warhammer 40K: Soulstorm befejezése után adták hírül a tulajdonosok, hogy forráshiány miatt bezárják cégüket.

Hirdetés

Az Age of Empires első részében tevékenyen résztvevő Brian Sullivan és Paul Chieffo hét évvel ezelőtt alapított az Iron Lore névre keresztelt fejlesztőstúdiót, mely fennállása óta a görög mitológia legjobb elemeit a Diablo játékmenetével ötvöző Titan Quest-et, annak a Hádészba (az alvilág elnevezése a görög mitológiában) kalauzoló kiegészítőjét (Titan Quest: Immortal Throne), legutóbb pedig a Warhammer 40K: Dawn of War harmadik expanzióját (WH40K: Soulstorm) készítette el a pc-s játékosok örömére.
Mint az a stúdió honlapján olvasható, február 19-ével felhagytak a játékfejlesztéssel, mivel nem sikerült elegendő pénzt szerezni a következő projekt finanszírozásához.

Köszönünk mindent, és több szerencsét a jövőben!

 

 

titan_quest.jpg

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)