Bezárta kapuit a Rockstar Vienna!!!" /> Bezárta kapuit a Rockstar Vienna!!!"/>
Hirdetés

Bezárta kapuit a Rockstar Vienna!!!

|

Az E3 leple alatt derült fény a hírre, miszerint a Rockstar bezárta az Ausztriában található Rockstar Vienna stúdióját, mely a GTA xboxos átiratáról híres, mely esemény bekövetkeztével mintegy 100 alkalmazottat kellett elbocsátaniuk. Egy Blog üzenetből kiderül, hogy egy lelkes alkalmazott, Jurie Horneman reggel még éppen munkába igyekezett, ám a kapunál már a biztonságiak várták, akik felvilágosították, hogy a Take-Two azonnali hatállyal bezáratta a stúdiót. Az eseményt követte ezután a 2K Salt Lake Cityben található Indie Built Studio bezárása, mely arra enged következtetni, hogy a Take-Twonak nem nagyon jönnek össze a konzolos átiratai, azonban fenn áll a lehetősége, hogy egyszerűen csak változtattak üzletpolitikájukon és ennek következményei a bezárások. Na majd meglátjuk mik lesznek a következő lépések.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)