Hirdetés

Lord British a mennybe megy

|

Lord British, vagyis Richard Garriott sztárdizájner ha a mennybe nem is, de világűrbe szeretne turistaként eljutni.

Hirdetés

Az Ultima játékoknak otthont adó Britannia megalkotója, az első igazán sikeres MMORPG atyja, a valaha sikeres, ám azóta az EA által bekebelezett Origin alapítója, s Tabula Rasa révén tiszta lappal induló dizájner 2008 októberében tervezi elhagyni bolygónkat a Space Adventures Inc. szervezésében. A NASA egykori pilótájának (Owen Garriott) fiaként a Nemzetközi Ürállomásra vezető útját a tudomány nevében szeretné kamatoztatni. Garriott lesz a hatodik űrturista, aki hajlandó kifizetni a sokmilliós összeget a Space Adventures-nek. Hősünk jelenleg is támogatókat keres küldetéséhez.
Bízzunk benne, hogy az október 16-án startoló Tabula Rasa sikere már önmagában is biztosíthatja a derék dizájner álmainak valóra válását.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)