Hirdetés

Big Bad Wolf - egy profi csapat alakult, hogy RPG játékot készítsenek

|

Egy új csapat jött össze Bordeauxban, Franciaországban, és már el is kezdtek dolgozni első címűkön.

Hirdetés

Egy csokor elmosott képen kívül nem sokat adott még nekünk a Big Bad Wolf, akik jelenleg egy még be nem jelentett IP-n dolgoznak. A fejlesztés alatt álló játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.

A srácok annyit mondtak, hogy leginkább felnőtt, történetközpontú szerepjátékokra specializálódnak. Olyan emberek erősítik a csapatot, akik korábban a Cyanide, Blizzard vagy a Ubisoft stúdiójában dolgoztak olyan címeken, mint a World of Warcraft, a Game of Thrones és az Orcs of Men. Az új játékukról egyelőre semmit nem tudunk. A néhány elmosott képből csak annyit állapíthattunk meg, hogy a világban létezik a sakk.

Mi a nevükből egyébként egyből egy jó Doctor Who játékra gondoltunk, de sajnos úgy tűnik, erre még várnunk kell.

Ti mire számítotok a csapattól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)