Hirdetés

Big Chungus lehet a MultiVersus következő karaktere

|

A Warner Bros. levédette mindenki kedvenc nyuszijának nevét egy esetleges videojátékos felhasználás miatt.

Hirdetés

A MultiVersus fejlesztője, a Player First Games már megmutatta, hogy ért az internet nyelvén: a Scooby-Doo Bozontja például konkrétan Super Saiyanba léphet a különleges képességeinek kihasználásával, ami egy közvetlen utalás az Ultra Instinct Shaggy mémekre.

Most úgy tűnik, hogy a mémkultúra egy újabb szeretett figuráját akarják becsempészni a platform-fighterbe Big Chungus képben. A Warner minden jel szerint levédette a nagydarab figurát.

A Big Chungus mém eredetije egy 1941-es rajzfilmből származik, amiben Tapsi Hapsi épp vigyorogva szekálja az akkor még nagydarab és unott képű Elmer Fuddot. Szerencsétlen Elmer csak némi csendre és nyugalomra vágyott, de Tapsi nem hagyta élni, felfújta magát, és ebben a formában gúnyolta a később (érthető módon) vadászkarrierre váltott Elmert.

Hirdetés

A Chungus szót egyébként Jim Sterling játékújságíró kezdte használni valamikor 2012. decembere környékén. Évekkel később valaki rácsapta a Chungus nevet Tapsi nagydarab alakjára, és megszületett a Big Chungus mém.

A Warner most levédette a karaktert, és ugyan azt nem fűzte hozzá, hogy miért, azt tudjuk, hogy videojátékokhoz és szolgáltatásokhoz akarja felhasználni majd őt. Innen nem túl nagy ugrás feltételezni, hogy egy MultiVersus karakter vagy skin lesz Chungusból.

Van abban egyébként valami szürreális, hogy ezt a rajzot látod egy hivatalos védjegy dokumentációban:

Amint kiderül, hogy mire akarják használni a mémnyulat, mi ott leszünk, és tudósítunk majd a bejelentésekről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)