Hirdetés

A Bike of the Wild olyan mint a Zelda, csak egy bicikli vagy

|

Ez a játék egy olyan projektnek tűnik, ami egy klassz szóviccel indult, amit valaki sokkal tovább vitt, mint kellett volna.

Hirdetés

A Bike of the Wild a játék, amit senki sem akart, de mindnyájunknak szüksége volt rá. Hogy egy Zelda paródia lenne nem teljesen alaptalan feltételezés, tekintve, hogy a főgonoszunk nem más, mint a rettegett Lord Gearon.

Hirdetés

Valószínűleg sokkal jobban nevettem ezen, mint kellett volna, de ha bárkinek még kétsége lenne a zeldás kötődésről, akkor íme a leírás:

"A gonosz uralkodó, Gearnon elrabolta Steelda hercegnőt. Vajon hősünk, Klink képes lesz összerakni a Bike-Force-t és megmenteni Hillrule-t? Kiderül a Bike of the Wildból!"

Elvileg egy hatalmas bejárható világ vár a járgányunkra, és egy drámai történet, ami remélhetőleg azt is megmagyarázza majd, hogy miért kell nekünk egy öntudatra ébredt biciklivel kóvályognunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)