Hirdetés

Bill Clinton szerepelhetett volna Fallout 3-ban

|

A Bethesda legalábbis szerette volna az ex-elnököt megnyerni, sajnos sikertelenül.

Hirdetés

Aki kitalálja melyik szerepet szánta a Bethesda Bill Clintonnak, kap egy virtuális vállonveregetést. A Hollywoodban található Blindlight cég adta az ötletet amúgy a Bethesdan-nak, hogy micsoda poén lenne, ha a Fallout 3 elnök hangja, az ex-elnök hangja lenne.

A BLindlight többször is bepróbálkozott Bill Clintonnál, de ő sajnos csak az ügyvédei útján közölte, hogy nem tervezi, a videójátékokban való szereplést. "Nagyon kedvesen, de elutasítottak minket - nyilatkozta a Blindlight menedzser Lev Chapelsky. "Pedig az ötlet nagyszerű szerintünk. Gondoljátok csak el, mendegéltek a lepusztul főváros romjai között, amikor felcsendül az éterben egy hang. Azonnal mindenkinek ismerősnek tűnt volna. Ki ez az ember? Hát én ezt ismerem." Az ötlet valóban nem rossz, de sajnos Clinton úr nem vállalata a Fallout 3 szereplést. Sebaj, még nincs veszve minden, hiszen a DLC csomagok jönnek sorban, talán majd az egyikbe beszáll :D

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)