Hirdetés

Amikor Bill Gates szerepelt egy Doom reklámban

|

A Microsoft alapítója tényleg úgy csinált, mintha egy DOOM térképen rohangálna és lelőne egy katonát. Ez megtörtént.

Hirdetés

Az első DOOM epizód annak idején DOS-ra jelent meg, viszont akkoriban a Microsoft már mindenkinek a Windows 95-öt próbálta az arcába tolni. A srácok addig nyomultak, amíg rávették az id-t, hogy átportolják a játékot Windowsra.

Gates abban bízott, hogy ha több játék támogatja a Microsoft operációs rendszerét, akkor az emberek szívesebben váltanának az új megoldásra. Mennyire jól gondolta.

A WIN verzió érkezésének alkalmából egy különleges reklám is készült, amiben Bill Gates volt a főszereplő. Emberünk egy Doom pályán rohangálva egy hatalmas puskával a kezében mesélt az új operációs rendszer nagyságáról.

Ha mást nem is, azt megtanultuk a videóból, hogy sose zavarjuk meg Bill Gates beszédét. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)