Hirdetés

Bill Gates fejleszthetné a Windows 10-et? Inkább nem!

|

Pedig már voltak olyan hangok, akik szerint a Microsoft a Windows 10 fejlesztésénél majd a mester vezetésével nyeri vissza régi formáját. Ő inkább jótékonykodna.

Hirdetés

Nemrég mi is elmerengtünk kicsit azon, hogy most akkor mi is lesz a Microsoft sorsa Steve Ballmer távozása után. Mert azért a gamereket is eléggé érinti ez a kérdés, akár PC-s, akár konzolos fronton. A PC World azt is megírta, hogy miért kellett mennie Ballmernek - most már akkor azt is tudjuk, hogy mennie kellett, csak szépen csomagolva tálalták ezt a közönség felé. Szomorú ügy, de mi lesz ezután?

A Microsoft részvények felfutása nyilván azt is mutatta, hogy reménykedik mindenki a szebb jövőben, de sokan főleg abban, hogy esetleg Bill Gates térne vissza kicsit gatyába rázni a dolgokat. Hirtelen jött a Nokia telefonos részlegének felvásárlása is, egyes források pedig már arról pletykáltak, hogy Gates vezethetné majd a Windows 10 fejlesztését, akkor lenne csak a csuda világ. 

A PC World most arról számolt be, hogy erre kevés az esély. Otthon nyugi van, a család is örül a "nem mindig dolgozó" Billnek, szóval egyelőre nem merült fel a visszatérés. Semmi sem hivatalos még, csak őrülten találgat minden elemző, a Microsoftnak pedig nem árt a reményekkel teli hírverés, mert az utóbbi időben nem a legjobb arcukat mutatták (ez PC-s, konzolos körökre is igaz). Most itt a lehetőség az okostelefonos piacon is lépni valami nagyobbat, így azon sem vagyok meglepve, hogy a Nokia eddigi ügyvezetője, Stephen Elop neve is felmerült a Ballmer utódlás kapcsán. 

Ti mit gondoltok, milyen irány tenne jót a vállalatnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)