Hirdetés

Billentyűzet és egér PlayStation 4-hez

|

Igaz nem olcsó mulatság, de van mód rá, hogy billentyűzet és egér segítségével osszunk ki fejlövéseket PlayStation 4-en.

Hirdetés

Míg az Xbox One esetén csak a Windows 10-ről streamelt PC-s játékok tekintetében merült fel az esetleges billentyűzet és egér támogatás lehetősége, a Sony konzolja már most képes erre. A Hori pedig ez előző generáció után ismét előrukkol egy Tactical Assault Commanderrel, vagyis jön a 120 dolláros minibillentyűzet és egér.

Tactical Assault Commander 3 néven futott a Hori egér és billentyűzet kombója, melyet még PlayStation 3-hoz gyártottak. Idén november 30-án jelenik meg Japánban az új generációs géphez tartozó változat, valószínűleg a Tokyo Game Show keretei között láthatjuk először működés közben. Képeket már most tudunk róla mutatni.

A kontrollert helyettesítő billentyűzet és egér kombináció extra funkciókat is kapott, például egy külön mesterlövész mód is aktiválható rajta. Ennek segítségével célzás közben csökken az egér reakcióideje, így könnyebb lesz összehozni egy tarkólövést. Az eszközök PS3-al is kompatibilisek.

Nem csak Ázsiában lesz beszerezhető ez a remek periféria, mivel az Amazon UK kínálatában is megjelent az új Tactical Assault Commander, 86,35 fontos áron. Ez körülbelül 38 000 forint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)