Hirdetés

Billy Joel a Rock Band 3-ban: egy tipikus és igaz történet

|

Billy Joel hatszoros Grammy díj nyertes, 23-szoros Grammy díj jelölt és több, mint 100 millió lemezt adott el világszerte... S sosem akart ritmusjátékhoz dalokat adni, amikor...

Hirdetés

Nem akárki a zseniális zenész - minden idők harmadik legnagyobb példányszámban eladott amerikai szóló-zenésze.

Összesen 33 dala került be a TOP 40-es listákra, 1992 óta a Dalírók Halhatatlanok Csarnokának, 1999 óta pedig a Rock'nRoll Halhatatlanok Csarnokának tagja. Szóval nem akárki. Nem csoda, hogy soha nem vágyott arra, hogy bármelyik dala, vagy zenéje bármilyen ritmusjátékba bekerüljön - többször megkeresték őt, de mindig nemet mondott. Egyszer aztán az Entertainment Weekly-t olvasta, amelyben a The Office című sorozat egyik részét elemezték épp. A cikket író kritikus azt írta le, hogy a The Officeban a szereplők arról beszélgettek, mekkora jóság lenne egy Rock Band, amelyben lennének Billy Joel dalok. Erre a kritikus azt írta reakcióképp." Isten ments, nehogy ez megtörténjen, Úristen!".

Billy Joel abban a percben felemelte a telefont, felhívta az embereit és kiadta az utasítást: "Be akarok kerülni ebbe a Rock Band játékba!" - majd ezután írt a kritikusnak egy e-mailt. "Minden alkalommal, amikor megérkezik a fizetési csekkem a Rock Bandből, gondolok majd Rád" -írta neki. Én csak örülök, hogy bekerül a Rock Band 3-ba és ezzel rajtam kívül sokan lesznek így...

Billy Joel dalok december 14-től érkeznek majd a Rock Band 3-ba, méghozzá a következők: "Big Shot," "Captain Jack," "It's Still Rock N Roll to Me," "Movin' Out," "Only The Good Die Young," "Piano Man," "Pressure," "Say Goodbye to Hollywood," "The Entertainer", "The Stranger".

Billy Joel - Pianoman:

Billy Joel - Movin' Out:

Billy Joel - It's Still Rock N Roll to me:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)