Hirdetés

Binary Domain - A hivatalos gépigény

|

A Yakuza fejlesztőinek legújabb alkotása a Binary Domain nevű TPS, amely konzolok mellett hamarosan PC-n is tiszteletét teszi.

Hirdetés

A márciusi GameStar tesztje szerint a Binary Domain remek potenciált jelent a TPS kedvelők számára, hiszen összetett és valóban élvezetes sztorival, valamint remek megoldásokkal operál.

Mocsy kolléga értékelte is annak és rendje módja szerint, ám azt még ő sem sejthette előre, hogy a Binary Domain PC-re is meg fog jelenni és az ajánlott gépigénye finoman szólva megizzaszthatja a legtöbb játékost. Szerencsére a minimum követelményekkel nem túl sok gond akad és mindenki kipróbálhatja a Yakuza fejlesztőinek ötletes lövöldéjét. A Binary Domain PC-s változata kizárólag letölthető címként lesz jelen a felhozatalban, ám a megjelenés még várat magára, ugyanis az április hatodikai dátum eltűnt Steam-ről és áprilisra módosult.

Reméljük hamarosan beszerezhető lesz, addig is gondolkozzunk rajta, hogy mit kell lecserélnünk gépünkön a játék magas szintű futtatásához:

    Minimum gépigény:
    - Op. rendszer: Microsoft Windows 7/Vista/XP
    - Processzor: Intel Core 2 Duo @ 2.66 GHz vagy hasonló AMD
    - Memória: 2GB RAM (XP)/3GB RAM (Windows 7 / Vista)
    - VGA: NVIDIA GeForce GT220 (512MB) / ATI Radeon HD 2600 XT (512MB)
    - Merevlemez: 8 GB szabad hely


    Ajánlott gépigény:
    - Op. rendszer: Microsoft Windows 7
    - Processzor: Intel Core i5 @ 2.66 GHz vagy hasonló AMD
    - Memória: 3GB RAM
    - VGA: NVIDIA GeForce GTX 460 (1GB) / ATI Radeon HD 5750 (1GB)
    - Merevlemez: 8 GB szabad hely

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)