Hirdetés

Másolásvédelem nélkül jön a Biomutant, a Darksiders 3, és még két játék

|

A THQ Nordic négy játéka nem hogy Denuvót, semmi mást nem fog használni, mivel a GOG-on is megvásárolhatóak lesznek.

Hirdetés

A CD Projekt által üzemeltetett GOG.com egyik vonzó tulajdonsága, hogy minden játék, amely oda felkerül, DRM-nélkül elérhető, szabadon másolható. Ez persze magával vonzza, hogy a játékok azonnal felkerülnek a torrentoldalakra is, de sok fejlesztő bevállalja ezt.

Hirdetés

A THQ Nordic bejelentette, hogy négy idén megjelenő játéka egyszerre lesz elérhető a Steamen és a GOG-on. Az érintett játékok a Biomutant, a Darksiders 3, a Fade to Silence, valamint a This is the Police 2, melyek közül minimum az első kettő esélyes nagy sikerre. Remélhetőleg az, hogy ennyire nyitott az út a kalózok előtt, nem elüldözni fogja a vásárlókat, hanem szimpatikus lépésnek gondolják, és ha esetleg ki is próbálják ingyen, támogatják a fejlesztőket elégedettségükben.

Egyelőre nem tudni, melyik mikor jelenik meg. A Biomutantet láttuk a gamescomon, és nagyon tetszett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)